TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ 31 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK

GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ 31 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 02.08.2022 Son Güncelleme: 02.08.2022

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemiz tarafından 31 Temmuz 2022 pazar günü organize edilen piknik, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait, Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı mesire alanında oda üyelerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

            Açık büfe kahvaltı ile başlayan pikniğimiz sonrasında Gün içerisinde, Tavla, çeşitli masa oyunları, müzik, halaylar ve danslar ile eğlenceli bir gün geçiren, stres atan, doğa ile iç içe olan ve birbirleri ile kaynaşan meslektaşlarımız açısından keyifli anların yaşandığı bir etkinlik olmuştur.

 

           Etkinliğimize destek sağlayan tüm üyelerimize, Örgütlülük Komisyonumuza, organizasyona katılan üyelerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunar, sonraki organizasyonlarda tekrardan birlikte olmayı temenni ederiz. 

 

         Ayrıca etkinliğimizi gerçekleştirmemizde Şubemize vermiş oldukları desteklerden dolayı;  piknik alanı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),  Ulaşım İçin, Maltepe ve  Kartal Belediye‘ lerine,

Sponsorlarımız olan; Rana Dolu Gıda İşletmesi`ne, Doğan Tavukçuluk Et ve Et Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şirketi`ne,  Juusto Gıda İç ve Dış Tic. Paz. Ltd. Şirketi`ne,  Mengi Grup Gıda Oto. İth. İhr. Ltd. Şirketi`ne,  SVS Et ve Et Ürn. San. Ve Tic. Ltd. Şirketi`ne,  Resul Ceylan Vakumcu Refter Şirketi`ne,  Laço Yemek San. Tic. Ltd. Şirketi`ne,  Adnan Karadağ Gıda İşletmesi`ne, Beyaz Fırın`a Obaşak Gıda ve Un Mam. San. Tic. Ltd. Şirketi` ne teşekkür ederiz.  

 

Okunma Sayısı: 261