TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 29.07.2019 Son Güncelleme: 29.07.2019

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemiz tarafından 28 Temmuz 2019 pazar günü organize edilen piknik, Bağcılar Belediyesine ait, Belgrad Ormanlarındaki Kirazlıbent mesire alanında oda üyelerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

            Açık büfe kahvaltı ile başlayan pikniğimiz sonrasında yapılan Yoga etkinliği ile devam etti. Gün içerisinde, Tavla, çeşitli masa oyunları, müzik, halaylar ve danslar ile eğlenceli bir gün geçiren, stres atan, doğa ile iç içe olan ve birbirleri ile kaynaşan meslektaşlarımız açısından keyifli anların yaşandığı bir etkinlik olmuştur.

           Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Akif GÖRENTAŞ pikniğimize teşrif etmişlerdir. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi bizzat iletme fırsatı bulduk.    

          Etkinliğimize destek sağlayan tüm üyelerimize, organizasyona katılan üyelerimize ve ailelerine Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunar, sonraki organizasyonlarda tekrardan birlikte olmayı temenni ederiz. 

         Ayrıca etkinliğimizi gerçekleştirmemizde Şubemize vermiş oldukları desteklerden dolayı; Bağcılar,  Şişli ve Kadıköy Belediye‘ lerine  teşekkür ederiz.  

 

Okunma Sayısı: 335