GIDA GÜVENLİĞİNDE AMBALAJIN ROLÜ SEMPOZYUMU
GÜVENLİ GIDA GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ -4
Gıda Güvenliğinde Ambalajın Rolü
Sempozyumu
21 Mart 2011
Bornova Belediyesi
Nikâh Sarayı
KATILIM ÜCRETSİZDİR
Salon kapasitesi sınırlı olduğundan ön kayıt alınacaktır.
Ön kayıt için 18 Şubat 2011 tarihine kadar evreno@kalder.org adresine iletişim bilgileriniz ile (firma, ünvan, tel, cep tel, e posta) kayıt yaptırınız.
PROGRAM
12.30 - 13.00 Kayıt ve İkram
13.00 - 13.15 Açılış Konuşmaları
13.15 - 14.45 1. OTURUM - GIDA VE AMBALAJ
Oturum Başkanı
Hülya YILMAZ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı
Konuşmacılar
Hasan Salih ACAR
Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği Genel Sekreter
Gıdaların Korunmasında Ambalajın Önemi
Yrd. Doç. Dr. Özlem ESMER
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda ve Ambalaj Etkileşimleri
Dr. Canan DOĞAN
TÜBİTAK Uzman Araştırmacı
Uygun Olmayan Ambalajın Gıdaya Etkileri
Hatice ULU
İzmir Tarım İl Müdürlüğü Gıda Denetçisi
Yasal Gereklilikler
14.45 - 15.15 ARA
15.15 - 17.00 2. OTURUM GÜVENLİ AMBALAJ VE HACCP UYGULAMALARI
Oturum Başkanı
Saadet ALTAYLAR
Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi
Konuşmacılar
Pelin İSPİR
Baran Ambalaj
Kalite ve İnsan Kaynakları Koordinatörü
Neslihan ÇAM AKDENİZ
Duran Doğan
Kalite Güvence Müdürü
Engin ALTUNKAYA
Polinas
Pazar Yöneticisi
Sempozyum Organizasyon Komitesi
- Asuman Erdem Arkış / Gelişim 2000 Danışmanlık Eğitmen
- Dr. Banu Barut / Bornova Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
- Ela Dalçam / Pastavilla Kalite Güvence Müdürü
- Evren Özyılmaz/ KalDer İzmir Şubesi Etkinlik Sorumlusu
- Kenan Keskinoğlu / KalDer İzmir Şubesi Genel Sekreter
- Neşe Boztok / ARGEFAR Kalite Koordinatörü
- Yüksel Soyubelli / Pınar Et Kalite Güvence Müdürü
Sorularınız için: 0.232.482 30 70 (PBX) no‘lu telefondan Evren ÖZYILMAZ‘ ı arayınız. evreno@kalder.org