TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI8220;GIDA İLE İLGİLİ İŞLETMELERİ GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN GÖZDEN GEÇİRDİ”

GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI8220;GIDA İLE İLGİLİ İŞLETMELERİ GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN GÖZDEN GEÇİRDİ”
İSTANBUL
Yayına Giriş: 24.05.2012 Son Güncelleme: 24.05.2012

Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi tarafından; 21 Nisan 2012 tarihinde, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Marmara Çalışanlar Federasyonu ile birlikte; "Gıda İle İlgili İşyerlerin Hijyenik Dizaynı Ve Kontrol Sistemi " Konulu çalıştay düzenlendi. Gıda güvenliği konusunda her gün yeni bir Gıda terörü, bilgi kirliliği ve kaosun yaşandığı, gıdanın her sektörü için ayrı ayrı spekülasyonların yapıldığı ülkemizde, sorun ve çözüm önerilerinin ortaya koyulduğu çalıştayda, Alanında uzman katılımcılar, konuları tüm yönleriyle ele aldığı ve ilgili tüm tarafların bilgi aktarımı yapabildiği objektif bir atmosfer sağlandı. Düzenlediğimiz çalıştaya Kamu ve Özel kurumlardan, üniversitelerden seçkin davetliler ile konuyla ilgili STK ve medya temsilcileri katılmıştır.
Konunun detaylı bir şekilde ele alındığı Çalıştayın sonuç bildirisi İlgili makamlara sunulmak üzere hazırlanmış ve ekte sizlere sunulmuştur.

Sonuç bildirgesine ulaşmak için tıklayınız.

 

Dosyalar
Okunma Sayısı: 1716