TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ KOORDİNASYON KURULU TOPLANTILARININ 10SUNU ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİRDİK

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ KOORDİNASYON KURULU TOPLANTILARININ 10SUNU ANKARA`DA GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 27.04.2019 Son Güncelleme: 27.04.2019

 

Odamızın koordinasyonunda düzenlenen, Gıda Mühendisliği Bölümleri Koordinasyon Kurulu Toplantıları‘nın 10.sunu, 27 Nisan 2019 tarihinde Ankara`da Odamızın Eğitim Salonu‘nda gerçekleştirdik.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız, Meslek Odası olarak, Gıda mühendisliği eğitimi veren üniversiteler ile iletişim içinde olmayı, mesleğimiz ve sektörümüze yönelik sorunları birlikte değerlendirip çözüm bulmayı son derece önemsediğini belirterek, meslek odalarının, meslek alanlarını ilgilendiren her konuda üniversiteler ile sağlıklı bir iletişim içinde olması gerektiğine inandığını ifade etti ve sözü üniversitelerin temsilcilerine bıraktı.

Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümlerinden akademisyenler ve bölüm temsilcilerinin katıldığı Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu 10.Toplantısı`nda, Gıda Mühendisliği Bölümlerinin, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına etkin çözümler geliştirilebilmek üzere yapılabilecekler konuşuldu. Katılımcılar konuları farklı açılardan ele alarak tartıştı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Okunma Sayısı: 276