GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK
Odamız tarafından her iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongrelerinin 13.sünün hazırlıklarını başlatmak üzere 5 Temmuz 2022 tarihinde değerli akademisyenler ve Odamızdan temsilcilerin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik.
Toplantıya; Odamızdan Yaşar Üzümcü, Tufan Gündüzalp, Esef Özat, Ferda Gençay, Funda Uyar Özpınar, Ayten Arslan Uygur, Hulusi Ada, Ali Manavoğlu, Yusuf Değirmenci, Yusuf Songül, Petek Ataman, Kıvılcım Mogol Coşkun, Sinan Kaplan, Ankara Üniversitesinden Doç. Dr. Pınar Şanlıbaba, Atatürk Üniversitesi`nden Prof. Dr. M.Murat Karaoğlu, Çukurova Üniversitesi`nden Prof. Dr. Serkan Selli, Ege Üniversitesi`nden Prof. Dr. Şebnem Tavman, Gaziantep Üniversitesi`nden Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, İTÜ`den Prof. Dr. Meral Kılıç Akyılmaz, ODTÜ`den Prof. Dr. Serpil Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi`nden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Evren ve Sakarya Üniversitesi`nden Prof. Dr. Zehra Ayhan katıldılar.