TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GIDA SANAYİNDE ALERJEN YÖNETİMİ SEMİNER DUYURUSU

GIDA SANAYİNDE ALERJEN YÖNETİMİ SEMİNER DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 26.01.2017 Son Güncelleme: 26.01.2017

       TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde 04 Şubat 2017 Cumartesi günü ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan " Gıda Sanayinde Alerjen Yönetimi "  Semineri hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz. 

Seminerin İçeriği 

  • Allerjenler ve Gıda Allerjenleri Genel Bilgilendirme
  • Gıda Güvenliği ve Allerjen Risk Yönetimi Temel Prensipleri
  • Gıda Allerjenleri Listesi
  • Muhtemel Çapraz Kontaminasyon Riskleri
  • Allerjenlerin Üretimde Yönetimi Temel Prensipler
  • Allerjenlerin Üretimde Yönetimi İyi uygulama örnekleri
  • Tüketiciyi Bilgilendirmek: Etiketleme
  •    


Tarih    : 04 Şubat 2017 Cumartesi
Saat      : 12.00 – 15.00 Arası
Yer       : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
Adres   : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
Telefon : (0212) 211 33 05

 Seminere katılmak isteyenlerin isim  yazdırması gerekmektedir. 
Not       : Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır.  

 

Okunma Sayısı: 374