TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GIDA SANAYİNDE ALERJEN YÖNETİMİ SEMİNERİ

İSTANBUL
Yayına Giriş: 04.12.2012 Son Güncelleme: 04.12.2012

Değerli Üyemiz,

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi tarafından 08 Aralık 2012 tarihinde düzenlenecek olan Gıda Sanayinde Alerjen Yönetimi bilgilendirme semineri hakkında ayrıntılar aşağıdadır. Katılımlarınızı bekleriz...

Saygılarımızla.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
Marmara Bölge Şubesi Yönetim Kurulu a.

Tuğba YAMAN
Yazman Üye

Gıda Sanayinde Alerjen Yönetimi Semineri

Tarih: 08 Aralık 2012 Cumartesi
Saat: 13.00
Yer: TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi Mecidiyeköy Hizmet Bürosu Eğitim Salonu
Adres: Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli / İstanbul
Konuşmacı: Zuhal BAŞARAN( Gıda Mühendisi- Danone Tikveşli Kurumsal Kalite Müdürü)

Seminer İçeriği:

  • Allerjenler ve Gıda Allerjenleri Genel Bilgilendirme
  • Gıda Güvenliği ve Allerjen Risk Yönetimi Temel Prensipleri
  • Gıda Allerjenleri Listesi
  • Muhtemel Çapraz Kontaminasyon Riskleri
  • Allerjenlerin Üretimde Yönetimi Temel Prensipler
  • Allerjenlerin Üretimde Yönetimi İyi uygulama örnekleri
  • Tüketiciyi Bilgilendirmek: Etiketleme

NOT : Seminere katılmak isteyen üyelerimizin 0212 211 33 05 numaralı telefonu arayarak isim bildirmeleri gerekmektedir.

Okunma Sayısı: 802