TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"GIDA ZEHİRLENMELERİ"Nİ KONUŞTUK

"GIDA ZEHİRLENMELERİ"Nİ KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 30.01.2025 Son Güncelleme: 30.01.2025
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Gıda Zehirlenmeleri" idi. 29 Ocak 2025 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Yönetim Kurulu Başkanımız Ö. Ulaş KIRIM'ın yaptığı etkinlikte, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nural KARAGÖZLÜ gıda zehirlenmelerinin tanımını, türlerini, nedenlerini ve sonuçlarını, gıda zehirlenmelerini önlemek için endüstride yürütülen uygulamaları ve son tüketicinin yapması gerekenleri, gıda zehirlenmesi yaşandığı takdirde yapılacakları anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Bu keyifli sohbet için Nural Hanım ve Ulaş Bey'e teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 106