HACCP EĞİTİMİ - IFS ONAYLI (BU EĞİTİME ARTIK KAYIT ALINMAMAKTADIR)
📅 7 – 8 Haziran 2024
🕙 10.00 - 17.00
📍 Çevrim içi (Zoom Meeting üzerinden)
🗣 Sibel TAŞHAN YURTSEVEN (Yüksek Gıda Mühendisi / Başdenetçi)
EĞİTİMİN AMACI
Ürün güvenliği üzerine kuracağınız tüm sistemlerin en temeli HACCP prensipleri üzerine kurulur. Codex Alimenterius içinde de tanımlanan bu yedi temel prensibi net şekilde anlamak, tehlikelerinizi doğru şekilde analiz ederek, ürün güvenliği temellerinizi sağlam bir temel üzerinize kurmanızı sağlar. Bu eğitim ile HACCP Prensiplerinin net şekilde anlaşılması ve sistemlerin en temel adımı olan HACCP uygulamalarını tam olarak öğrenilerek, pratikte de etkin şekilde kullanılabilmesi hedeflenmektedir. Bu eğitim Suswise tarafından uluslararası geçerli bir eğitim olarak verilmektedir ve IFS onaylıdır.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
- HACCP Tanımı
- HACCP’in ürün/gıda güvenliği kültürü içindeki yeri
- HACCP uygulama adımları ve HACCP prensipleri
-
- Ürün tanımları
- Amaçlanan kullanım
- Akış şeması
- Akış şeması doğrulaması
- Tehlike analizi
- Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi
- Kritik limitlerin belirlenmesi ve geçerli kılınması
- Kritik kontrol noktalarının izlenmesi
- Düzeltici faaliyetler
- Sistemin doğrulanması
- Doküman ve Kayıtlar
- HACCP Uygulamaları
- Grup Çalışmaları
SERTİFİKA
Eğitim sonunda uluslararası geçerliliği olan sertifika verilecektir. Sertifika .pdf olarak düzenlenecek, eğitim sonrasında katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecektir.
EĞİTİM BEDELİ
Öğrenci Üye (Lisans): 1.680,00 TL / Kişi
Çalışmayan Üye: 1.680,00 TL / Kişi
Oda (TMMOB) Üyesi: 2.480,00 TL / Kişi
Dış Katılımcı: 3.600,00 TL / Kişi
Eğitim ücretlerine, uluslararası geçerli sertifika bedeli dâhildir.
* Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir.
* Eğitime başvuracak olan TMMOB'un diğer Odalarının üyelerinin Odalarından alacakları "oda kayıt / aidat borcu yoktur" yazısı ile başvurması gerekmektedir.
* Çalışmayan üyeler e-Devlet uygulaması üzerinden alacakları "Barkodlu SGK Dökümü" ve aşağıda yer alan dilekçeyi doldurarak çalışmadıklarını belgelendirdikleri takdirde kendilerinden eğitim ücreti olarak Öğrenci üye ücreti alınacaktır.
* Eğitime sadece 3. ve 4. sınıf öğrencileri katılabileceklerdir. Başvuru yapacak öğrencilerin e-devletten alacakları güncel barkodlu öğrenci belgesi ile başvurmaları gerekmektedir.
* ZOOM ID adresi eğitim öncesinde katılımcılara e-posta ile iletilecektir. ZOOM uygulamasının katılımcıların bilgisayar veya telefonlarında yüklü olması gerekmektedir.)
EĞİTİM ÜCRETİNİ YATIRMADAN ÖNCE LÜTFEN ŞUBEMİZİ ARAYARAK KONTENJAN UYGUNLUĞUNU SORUNUZ.
ÖDEME VE KAYIT
- Eğitime başvuru, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak, ŞUBE`ye e-posta (izmirsube@gidamo.org.tr) ile bilgi verilerek yapılır.
- Ödemeler eğitim tarihinden öncesinde kadar kayıt formunda yer alan hesaplara veya ŞUBE`ye gelerek elden yapılabilir.
- Banka yoluyla yapılan ödemelere ait dekontun ŞUBE`ye (izmirsube@gidamo.org.tr) e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.
- Hesap numaraları aşağıda yer alan Eğitim Kayıt Formu`nda belirtilmektedir. (Havale veya EFT'den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.)
KAYIT İPTALİ
Kayıt iptali, eğitim tarihinden 3 gün önce e-posta ya da elden yazılı olarak Şubeye bildirmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Ancak yatırılan eğitim ücreti başka bir eğitimde kullanılabilir.
EĞİTİM KATILIM FORMU
ÇALIŞMAYAN ÜYE BAŞVURU DİLEKÇESİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi eğitime yeterli katılım olmaması durumunda, eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. Eğitim kesinleştiğinde Şube tarafından katılımcılara duyurulur.