TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

HASAN MORDENİZ İ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

HASAN MORDENİZ İ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 18.10.2021 Son Güncelleme: 18.10.2021

     TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak, Marmara Bölge ve İstanbul şube yönetimlerinde bir çok kez aktif görevlerde bulunmuş, kıymetli meslektaşımız merhum Hasan MORDENİZ için odamıza ve mesleğimize katkılarından dolayı 17 Ekim 2021 Pazar günü bir anma etkinliği gerçekleştirdik.  

     Etkinliğin moderatörlüğünü şube çalışanımız ve Hasan Bey ile birlikte bir çok eğitim ve etkinliğin düzenlenmesinde aktif görev alan Seher ÇETİN gerçekleştirmiştir. Seher hanımın açılış konuşması ile başlayan etkinliğimizde Hasan beyin eğitim ve çalışmalarını içeren anılardan oluşan bir fotoğraf gösterimi yapılmıştır.  Ardından Şube Başkanımız İsa TAHTA` nın konuşması ile devam eden anma etkinliğinde Hasan bey` in ekip arkadaşları, meslektaşları ve sevenleri de kendisi ile ilgili anılarını ve dileklerini paylaştılar. Kendisi için hazırlanan özel anı defterinin yazılması ile anma etkinliğimiz sona erdi.  

     Etkinliğimizin canlı olarak @gidamoistanbul instagram sayfamızdan yayınlandı. 

     Anma Programına katılamayanlar için, anı defterimiz bir süre daha açık olarak bekletilecek olup, yazmak isteyenler şubemize gelebilirler.  Defter sonrasında İstanbul Şube Yönetimimizce Hasan Bey`in ailesine teslim edilecektir. 

Okunma Sayısı: 241