TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

HİJYENİK MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

HİJYENİK MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!
İSTANBUL
Yayına Giriş: 26.09.2024 Son Güncelleme: 26.09.2024

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 18 Eylül 2024 tarihinde moderatörlüğünü Eğitim Komisyonu Üyemiz Sinem İNKAYA’ nın yaptığı,  oda üyemiz, Kalite ve Gıda Güvenliği Danışmanı  Sn. Zühal BAŞARAN’ ın konuşmacı olduğu   "Hijyenik Mühendisliğe Giriş" seminerimizi çevrimiçi olarak gerçekleştirdik. 

Hijyenik tasarım nedir? Bir işletmede hijyenik tasarım neden önemlidir? Hijyenik tasarım kılavuzlar, Hijyenik Tasarımda 5 ana alan, Hijyenik bina tasarımı, İşletme yerleşim planı ve bariyerler, Bina tasarımı, yapı malzeme seçimi (bina unsurları: duvarlar, zeminler, drenajlar, çatılar, pencereler, kapılar) konu başlıklarının anlatıldığı seminerimizde katılımcıların soruları yanıtlandı.   

Seminerin gerçekleşmesine katı sağlayan eğitim komisyon üyemiz Sinem İNKAYA ’ya, diğer komisyon üyelerimize, Eğitmenimiz Sn. Zühal BAŞARAN ’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Okunma Sayısı: 172