TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

IIET ÜRÜNLERİ İŞLENMİŞ KANATLI ETİ ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI`NA KATILDIK

IIET ÜRÜNLERİ İŞLENMİŞ KANATLI ETİ ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI`NA KATILDIK
MERKEZ
Yayına Giriş: 07.12.2012 Son Güncelleme: 07.12.2012

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 6-7 Aralık 2012 tarihlerinde Manisa‘da düzenlenen II.Et ürünleri "İşlenmiş Kanatlı eti Ürünleri" Çalıştayı‘na Odamız adına Genel Başkanımız Petek ATAMAN ve İzmir Şube Başkanımız Hülya YILMAZ katıldı.

Konusunda uzman bilim insanları ve sektör paydaşlarının, üretim, ürün çeşitliliği, katkı maddeleri, Ar-Ge çalışmaları ve yasal düzenlemeler gibi konuları tartıştıları çalıştayda Genel Başkanımız Petek ATAMAN "Kanatlı Eti Ürünleri Sektörünün Son Durumu" başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı.


 

Okunma Sayısı: 1043