TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

III GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU’NDA GELENEKSEL ÜRÜNLERİMİZİN KORUNMASI VE GÜVENLİ BİR BİÇİMDE TÜKETİCİYE SUNULMASI’NA YÖNELİK ÇALIŞMALAR İLE COĞRAFİ İŞARETLEME GEREKLİLİĞİÖNE ÇIKTI

III GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU’NDA GELENEKSEL ÜRÜNLERİMİZİN KORUNMASI VE GÜVENLİ BİR BİÇİMDE TÜKETİCİYE SUNULMASI’NA YÖNELİK ÇALIŞMALAR İLE COĞRAFİ İŞARETLEME GEREKLİLİĞİÖNE ÇIKTI
MERKEZ
Yayına Giriş: 06.06.2012 Son Güncelleme: 06.06.2012

10-12 Mayıs 2012 tarihlerinde Konya‘da gerçekleştirilen Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü (TAGEM), TMMOB Gıda Mühendisleri Odası ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası‘nın birlikte düzenlediği ve son derece zengin bir kültür mirasına sahip olan ülkemizin geleneksel gıdalarının tüm yönleriyle tartışıldığı, III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu‘nun Sonuç Bildirgesine ulaşmak için tıklayınız

Dosyalar
Okunma Sayısı: 1238