TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

İLÇE BULUŞMALARININ İKİNCİSİNİ BEYLÜKDÜZÜ`NDE DÜZENLEDİK

İLÇE BULUŞMALARININ İKİNCİSİNİ BEYLÜKDÜZÜ`NDE DÜZENLEDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 30.07.2018 Son Güncelleme: 30.07.2018

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak meslektaşlarımızla bir araya gelip mesleğimize ve geleceğimize dair konularda sohbet etmeyi ve kaynaşmamızı arttırmayı hedeflediğimiz "İlçe Buluşmaları"nın ikincisi, 23 Temmuz 2018 Pazartesi günü,  Beylikdüzü‘nde TMMOB MMO Beylükdüzü İlçe Temsilciliği - Eğitim Salonunda düzenlendi. 

Oda Üyelerimizden eski Şube Saymanı Sn. Cemil GÜLSU ve eski Şube Müdürü Sn. Sakine Fatma GÜREL‘in kolaylaştırıcılığında, mevcut ve eski Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve bölge civarında yaşayan meslektaşlarımızın katıldığı sohbet toplantısında meslektaşlarımızla; mesleğimize ve geleceğimize dair konularda fikir alış-verişinde bulunuldu. Meslektaşlarımızın pek çok alanda öneriler verip görüşler dile getirdiği, oldukça samimi bir ortamda yapılan ve zamanın çok hızlı geçtiği buluşmanın üyelerimizce yakın zamanda tekrarlanması da talep edildi.

Ayrıca MMO İlçe Temsiliciliği yetkilileri de ortak çalışamalar, etkinlikler yapılması için işbirliğine dair öneriler getirdiler, her daim beraber çalışmaya hazır olduklarını belirttiler.

Okunma Sayısı: 236