TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

İŞ YERİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORUZ

İŞ YERİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORUZ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 24.07.2018 Son Güncelleme: 24.07.2018

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi yeni dönem Yönetim Kurulu olarak, Üyelerimizin Odamız ile bağlarını artırmak ve yapılan çalışmaların daha etkin olması için desteklerini sağlamak amacıyla, üye iş yeri ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Şube Yönetim Kurulu olarak 20 Temmuz 2018 Cuma günü çok sayıda meslektaşımızın çalıştığı Mondelez International firmasındaki üyelerimize nezaket ziyaretinde bulunduk.

Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Sn. Celal Selçuk ESEN, Yazman Üyemiz Sn. Gonca ŞAHİN  ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Yusuf KAPLAN ve Sn. Mahir HOROZOĞLU`nun katıldığı ziyarette, gündemdeki gıda konuları, sektörde yaşanan sorunlar, örgütlenme üzerine sohbet edilip; yetkin mühendisler yetişmesine fayda yaratacak fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Aralarında İstanbul Şube eski Başkanı Sn. İbrahim KAYA, eski İkinci Başkanı Sn. Faruk KOR ve Odaya yıllardır pek çok alanda katkı vermiş olan çok sayıda kıymetli meslektaşlarımızın da bulunduğu ekibin; hem ağırlama nezaketi hem de seminer ve pek çok alanda destek verme sözüne teşekkür ederiz.

 

23 Temmuz 2018 Pazartesi günü Sütse firması sahibi Üyemiz Sn. Serdar GÜLTEKİN`e iş yerinde nezaket ziyaretinde bulunduk.

Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Sn. Celal Selçuk ESEN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Sn. Hasan MORDENİZ  ve Sn. Mahir HOROZOĞLU`nun katıldığı ziyarette, özellikle sektördeki kalifiye çalışan ve Gıda mühendisi istihdamı üzerine sohbet edilip; fikir alışverişlerinde bulunuldu. Daha önce Firmasıyla Şubemizin düzenlediği Futbol Turnuvası, Piknik ve İftar gibi pek çok etkinliğe destek olan değerli Üyemiz; desteğinin süreceğini belirterek çalışmalarda başarılar diledi.

Yine 23 Temmuz 2018 Pazartesi günü Üsttatlar firması ortağı Üyemiz Sn. Uğur MARANGOZ`u iş yerinde ziyaret ettik.

Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Sn. Celal Selçuk ESEN,  Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Mahir HOROZOĞLU`nun katıldığı ziyarette, Odaya uzun yıllardır pek çok noktada destek veren Üyemiz ile gelecek çalışmalara ve geliştirilmesi gereken projelere dair görüş alışverişinde bulunduk.

Okunma Sayısı: 393