TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

İŞÇİ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ MECLİSİ BESLENME ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDIK

İŞÇİ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ MECLİSİ BESLENME ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.10.2018 Son Güncelleme: 05.10.2018

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde 5 Ekim 2018 Perşembe günü, İşçi Sağlığı İş Güvenliği Meclisi Beslenme Çalışma Grubu toplantısına katıldık. 

GıdaMO İstanbul Şubemiz adına İSİG Meclisi ve Şube Eğitim Komisyonu üyemiz Sn. Murat AYDIN‘ın katıldığı toplantıda Şubemiz tarafından derlenen, bilgi notları, broşür ve aksiyon planları üzerine incelemeler ve değerlendirmeler yapıldı.  

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda seminer ve/veya bilgilendirme toplantıları yapılmasına dair hazırlıkların olgunlaştırılması kararlaştırılan toplantıda, bu konuda yapılması hedeflenen "İSİG Çalıştayı" için 21 Ekim 2018 tarihinde, Saat 19.00`da Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde ilgili tüm paydaşların yer alması arzu edilen, geniş katılımlı bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.  

Konuya ilgili, bu alandaki çalışmalara destek vermek isteyen meslektaşlarımızın katılımı, fikir ve önerilerle destek olunması, ülkemizin bu önemli ve gündemde olan konusunda faydalı adımların atılmasına yardımcı olacaktır.

Okunma Sayısı: 200