ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
1 Nisan 2017 Cumartesi
Eğitmen
Şule PAN
Gıda Mühendisi Baş Denetçi, Endüstriyel Danışman
Eğitimin İçeriği
ISO 22000:2005(HACCP nedir?)
Güncel Gıda Güvenliği Standartları Nelerdir?
TGK Hijyen Yönetmeliği
HACCP Ön Gereksinim Programları
HACCP Uygulama Aşamaları
HACCP Temel Prensipler
IS0 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı
Eğitimin Yeri ve Eğitim Süresi
Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Hizmet Binası (Cemalpaşa Mah. 63005 Sok. Karsal Apt. Kat:1 D:5 Seyhan / ADANA)
Eğitim, 1 gün süreli olup, 09.30-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
- Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecektir.
Başvuru ve Kayıt İşlemleri
Bir günlük eğitim ücreti;
Üye: 125 TL/kişi
Dış Katılımcılar: 175 TL/kişi
Eğitim ücreti tablodaki hesap numarasına yatırılacaktır.
GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ BİLGİLERİ: | ||
BANKA VE ŞUBE ADI | HESAP NUMARASI | IBAN NUMARASI |
İş Bankası – Meşrutiyet Şubesi | 4213 - 977928 | TR860006400000142130977928 |
Hesap numarasına yapılacak ödemelerde, eğitim ve katılımcıların isimlerinin ve eğitimin adının yazılı olduğu banka dekontunun 30.03.2017 Perşembe günü saat 17.00 ye kadar elden, mail ya da faks ile Adana Şubesine iletilmesi gerekmektedir.
- Eğitim dokümanları, öğle yemeği ve ara ikramlar ücrete dahildir.
- Kayıt iptal talebi, eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti ancak başka bir eğitimde kullanılabilir.
Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi İletişim Bilgileri
Telefon / Faks : 0 322 458 69 11 Cep: 0 530 501 56 80
e-posta : : adanasube@gidamo.org.tr