TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ`NE DAVET

ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ`NE DAVET
BURSA
Yayına Giriş: 06.05.2014 Son Güncelleme: 06.05.2014

Değerli Üyemiz,

ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ

Gıda üretim zincirinde bulunan herhangi bir kuruluşun, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanmasıdır.

Eğitim İçeriği:

    • Tanımlar ve tarifler,

    • Temel kavramların açıklanması,

    • ISO 22000 Standardının Bütün maddelerinin yorumlanması,

    • Ön Gereksinim  Programlarının oluşturulması(OGP, OOGP),

    • HACCP Uygulama aşamaları ile ISO 22000 Standardının Eşleştirilmesi,

    • Akış Şemaları Tehlike Analizleri -HACCP Planının oluşturulması,

    • Temel gıda mevzuatlarının ele alınması ve takip yöntemleri,

    • Gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi,

    • Pratik ve örnek çalışmalar,

    • Tetkike özgü terimler tarifler,

    • Tetkik teknikleri, Uygunsuzluklar-Örnek olaylar,

Pratik Çalışmalar ;

•v  Gıda Güvenliği Politikası

•v  Acil Durumlara Hazırlık ve Müdahale Prosedürünün Oluşturulması

•v  Ürün Geri Çağırma Prosedürünün Oluşturulması

•v  Ürün Tanıtım Formlarının Oluşturulması

•v  Akış Şeması Oluşturulması

•v  Tehlike Analizlerinin Yapılması

•v  KKN‘ lerin Belirlenmesi

•v  Operasyonel Ön Gereksenim Programları ve/veya HACCP Planının oluşturulması

ISO 22000 : 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi KatılımcılarI :

Gıda Mühendisleri, Öğrenci Üyelerimiz, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Denetçi/ Baş denetçi olmak isteyenler, Şirketlerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurmak  ve sürdürmek isteyen tüm çalışanlar, Şirketlerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini denetlemek isteyenler.

 

Eğitim Ücretlerine Dahil Olanlar  :     

Eğitim notları, öğle yemeği, ara ikramlar, sınav, sertifika, eğitim sonrası yazılı, sözlü soruları ücretsiz yanıtlama hizmeti.

Kayıt İçin  :  

Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube‘ye isim bildirilmesi ve ödemelerin nakit olarak 14.05.2014 Çarşamba gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Öğrenci  Üye            : 75,00 TL

Üye                         : 175,00 TL

Dışarıdan Katılımcı    : 250,00 TL

 

Tarih    : 17 - 18 Mayıs 2014 Cumartesi / Pazar

Yer      : Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Gıda Mühendisleri Odası Eğitim Salonu (3. Kat)

****  Eğitim de kontenjan bulunmaktadır.  Kayıt yaptırmakta acele edin.  Başvuruların 14.05.2014 Çarşamba günü saat 17:00 e kadar yapılması gerekmektedir.  Başvurular Bursa Şube ile bizzat iletişime geçilerek yapılmalıdır...

 

İletişim  :   Bursa Şube _ 0224 4534741 / Didem SALMAN

 

Okunma Sayısı: 1059