TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİBURSA ŞUBE

ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİBURSA ŞUBE
BURSA
Yayına Giriş: 20.09.2019 Son Güncelleme: 20.09.2019

ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

EĞİTİM DUYURUSU

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesinde 26 -27 Ekim 2019 Cumartesi, Pazar  günleri gerçekleştirilecek olan iki günlük  

ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi  hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir.

Tüm üyelerimizin bilgisine sunulur. Katılımlarınızı bekleriz.

 

 

ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

  26 - 27 Ekim 2019 Cumartesi, Pazar
  10.00 / 17.00
BURSA

EĞİTİMİN AMACI ve FAYDALARI

Güvenli gıda üretimi konusunda temel prensipleri tanımlanmak, üretim aşamaları ve hammaddelerde olabilecek tehlikelerin (biyolojik, kimyasal ve fiziksel ) belirlenmesini ve risk analizini açıklamak ve uygulamalarla göstermek.

Katılımcılara 22000:2018 revizyon detayları hakkında  bilgi aktarmaktır.

İÇERİK

1. ISO 22000:2018 Standardının Tarihçesi

2.Tanımlar Tarifler

3. Yeni Standartla Birlikte Gelen Önemli Değişiklikler

* Standart Maddelerinin Açıklanması Ve Uygulama Örnekleri

4.      Kuruluşun bağlamı

5.      Liderlik

6.      Planlama

7.      Destek

8.      Operasyon

9.      Performans değerlendirme

10.     İyileştirme

* Eğitimin Değerlendirmesi - Kapanış

 

EĞİTMEN

HASAN MORDENİZ / Gıda Mühendisi Baş Denetçi  / Eğitmen / Danışman

Eğitimcinin Özgeçmişine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

 

EĞİTİM KATILIM KOŞULLARI  / BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİ
 
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 


EĞİTİM BEDELİ


Eğitim Ücreti                                                    : 350,00   TL./Kişi     
TMMOB   (Oda) Asil Üyesi                                 : 250,00   TL./Kişi 
Çalışmayan ve Öğrenci TMMOB (Oda) Üyesi        : 100,00      TL./Kişi

 

NOT 1: Çalışmayan Üyeler SGK Müdürlüğünden Alacağı Evrakla Çalışmadığını Belgelendirmeleri Gerekmektedir.

NOT 2: Öğrenci Üyelerin Öğrenci Belgesi İletmeleri Gerekmektedir.  

 

Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.

        * Eğitim ücretine, ara ikramlar, eğitim notları ve eğitim sonunda verilecek katılım belgesi dâhildir.  

        * Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak Eğitim tarihinden 18 Ekim 2019 tarihine kadar Oda`ya  elden veya kargo ile teslim edilerek  yapılır.  

      ****   EĞİTİM KAYIT FORMUNA ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.


ÖDEME

Ödemeler eğitim tarihinden önce;  aşağıdaki hesap numaralarına yapılır.

Yapılan ödemelere ait dekontun Oda`ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.  
   

 Ödemeler "TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi" adına

*  Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
     (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya

*  08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.

KAYIT İPTALİ

Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. 

Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.  

   

 İRTİBAT-EĞİTİM YERİ

Yer                  : TMMOB Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi
Adres              : Odunluk Mah. Akademi Cad. Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Kat:3 Nilüfer-BURSA
Tel                   : 0224 4534741  / 0542 4586257
Faks                :  0224 4534500
İlgili Kişi         : Didem SALMAN
e-posta          : bursasube@gidamo.org.tr / bursagmo@gmail.com 

(Eğitim Dekontunu ve Başvuru Formunu bu e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.)

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda ve gerekli bulunan diğer koşullarda,  Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.

Kontenjanımız 25  kişi ile sınırlıdır. 

Dosyalar
Okunma Sayısı: 355