İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİNDE GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİŞEKERLEME ÜRETİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemiz ve İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölümü işbirliği ile 18 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Halit Aydın Kampüsü D/ Blok Mavi Salon‘da Gıda Yüksek Mühendisi ve Odamızın Üyesi Sayın Ceyhun KASAPOĞLU‘nun konuşmacı olduğu, Oda Üyelerimizin, Gıda Mühendisliği ve Gıda İşleme Bölüm Öğrencilerinin Katılım Sağladığı Gıda İşleme Teknolojileri / Şekerleme Üretimi semineri gerçekleştirilmiştir.
Okunma Sayısı: 312