TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

İSTANBUL İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK

İSTANBUL İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 11.02.2021 Son Güncelleme: 11.02.2021

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız İsa Tahta, Yönetim Kurulu 2.Başkanımız Aydan Dalbastı, Yönetim Kurulu Üyemiz Nuray Güngöroğlu ile 11 Şubat 2021 tarihinde İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Ahmet Yavuz KARACA`yı makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizde, Sayın Ahmet Yavuz KARACA ile TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak yaptığımız çalışmalardan, il ve ilçe tarım müdürlüklerimizi ziyaretlerimizin kapsamından bahsettik. Ülkemizde gıda sektörünün sorunlarından, gıda işletmelerindeki gıda güvenliği sorunları ve çözüm önerilerimizden ve bu doğrultuda uzun süredir üzerinde çalıştığımız "Gıda Müşavirliği" projemizden bahsettik. Gıda güvenliğini esas aldığımız, serbest gıda denetim müşavirliği projemizi uzmanlarımızla uzun çalışmalar sonrası yönetmelik taslağı haline getirdik ve müdürümüzün destekleriyle kendisine ve paydaşlarımızın bir kısmına sunma imkanı bulduk.

Ayrıca kendilerine gıda denetim hizmetleri ve çalıştırılması zorunlu personel ile ilgili faaliyetleri dolayısıyla teşekkürlerimizi sunduk ve plaket takdim ettik.

Sayın Ahmet Yavuz KARACA`ya göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı: 172