TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

İSTANBUL TİCARET BORSASI‘NI İSTİB ZİYARET ETTİK

 İSTANBUL TİCARET BORSASI‘NI İSTİB ZİYARET ETTİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 01.07.2022 Son Güncelleme: 01.07.2022

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 30 Haziran 2022 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Cemil GÜLSU, 2. Başkanımız  Rasim YAMAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Uğur MARANGOZ‘ la birlikte İstanbul Ticaret Borsası`nı (İSTİB) ziyaret ettiler.

Ziyarette, halkın güvenli gıdaya ulaşması için ortak çalışmalar yapılması, taklit, tağşişin önlenmesi, gıda Mühendisi istihdamı ve oda çalışmalarında görüş alışverişi yapılmıştır. Ayrıca odamızın hazırlamış olduğu ‘Coğrafi İşaretler ve Gıda Mühendisin Rolü‘ yayınımız hakkında bilgi aktarılmıştır. 

İSTİB Başkanı Ali Kopuz Gıda Mühendisleri Odası ile müşterek çalışmalardan mutluluk duyacağını belirterek Gıda Mühendislerinin teknik anlamda önemli bir fonksiyonu var. Gıda sektörünün içinde olan kurumlar olarak hep birlikte hareket edilmesi ve Ortak çalışmalar yaparak kamuyu doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulamıştır. 

İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Ali KOPUZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet ARAL, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Recep Salih AL, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Beşir KILIÇ, Zeki ASLAN, Ömer TEKİNASLAN ve İSTİB Meclis Üyesi Emin DEMİRCİ` ye İlgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. 

Okunma Sayısı: 237