TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"KEFİR"İ KONUŞTUK

"KEFİR"İ KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 25.10.2024 Son Güncelleme: 25.10.2024
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Kefir" idi. 24 Ekim 2024 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL'ın yaptığı etkinlikte, Manisa Celal Bayar Üniverstiesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç Dr. Aslı AKPINAR ve Ege Üniverstiesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oktay YERLİKAYA kefiri ve üretimini, kefir çeşitlerini, insan sağlığına olan faydalarını, ar-ge çalışmalarını anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Bu keyifli sohbet için Aslı Hanım, Oktay ve Harun Bey'lere teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 62