TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 27.12.2022 Son Güncelleme: 27.12.2022

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak,  25 Aralık 2022  Pazar günü Şube binamızda  "Kırmızı Et ve Et Ürünlerinde Tedarik ve Kalite Süreçleri"  seminerimizi gerçekleştirdik.

Seminerin eğitmenliğini üstlenen üyemiz Alev YAMAN`a ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılarımıza teşekkür ederiz.  

Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Rasim YAMAN, şubemize ve üyelerimize katkılarından dolayı Sn. Alev YAMAN`a teşekkür belgesi takdim etmiştir.   

 

 

Okunma Sayısı: 334