TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ OLARAK UN VE EKMEK ÇEŞİTLERİ KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİK

KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ OLARAK UN VE EKMEK ÇEŞİTLERİ KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 26.03.2018 Son Güncelleme: 26.03.2018

 Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği olarak "Un ve Ekmek Çeşitler" konulu bir seminer düzenledik.

Seminerin sunumunu Pakmaya Maya Uygulalamaları AR-GE Şefi Funda Uyar Özpınar gerçekleştirdi. Funda Hanım, seminer konusu olan un ve ekmek çeşitleriyle ilgili uygulamalar da sundu katılımcılara. Çavdar unlu ekmek, ekşi mayalı ekmek ve kek unuyla yapılmış çeşitli kekler seminere renk kattı.

Ayrıca seminere katılan unlu mamuller sektöründe çalışan bir katıımcımızın sunduğu domates kurulu, tam buğday unlu ve ekşi mayalı ekmekler de seminerimizi zenginleştirdi.

Katılmcılarımız için verimli geçen seminerde, keyifli sunumu, uygulama örnekleri ve ikramlarıyla yaptığı katkılardan ötürü Funda Özpınar‘a teşekkür ediyoruz.

Odamızın eğitim ve seminerleri üyelerimizin talepleri doğrultusunda devam edecektir. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Okunma Sayısı: 293