KRİTİK KONTROL NOKTALARI VE RİSK ANALİZLERİ HACCP UYGULAMA EĞİTİMİ
KRİTİK KONTROL NOKTALARI VE RİSK ANALİZLERİ
(HACCP) UYGULAMA EĞİTİMİ
Adana Şubesi olarak 21 Haziran 2014 Cumartesi günü 10:00-18:00 saatleri arasında yapılacak olan eğitimde HACCP sistemine dair temel bilgiler ile HACCP uygulamaları anlatılacaktır.
Eğitim, HACCP sistemi aşamaları ve ön gereksinimleri konusundaki teorik bilgilerden ziyade uygulamaya dönük pratik bilgiler ve uygulama örnekleri ağırlıklı olacaktır.
Anlatılacak konular işletme içindeki uygulamalarda kullanılan sistem dokümanları ile desteklenerek katılımcıların uygulamalardaki pratikliğinin arttırılması amaçlanmaktadır.
Eğitim Tarihi: 21/06/2014
Yeri: Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi Seminer Salonu
Adres: Cemalpaşa Mah. 63005 Sk. Karsal Apt. Kat:1 Daire:5 Seyhan ADANA
İletişim
Tel/Fax: 458 69 11
Cep: 0 530 501 56 80
Eğitim ücreti: KDV dahil kişi başı 200 TL olarak belirlenmiştir.
*Eğitim ücretine ikramlar ve öğle yemeği dahildir. Eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası takdim edilecektir.
Eğitim ücreti tablodaki hesap numarasına ya da posta çekine yatırılacaktır.
GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ BİLGİLERİ: | ||
BANKA VE ŞUBE ADI | HESAP NUMARASI | IBAN NUMARASI |
İş Bankası Meşrutiyet Şubesi | 4213 - 977928 | TR860006400000142130977928 |
ADRESİ:TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İktisadi İşletmesi Meşrutiyet Cad. No:22/13 Kızılay / ANKARA Vergi No: Çankaya VD. 8450310639 |
POSTA ÇEKİ: 08768763 |
Hesap numaralarına yapılacak ödemelerde, eğitim ve katılımcıların isimlerinin yazılı olduğu banka dekontunun 20.06.2017 Cuma günü saat 17.00 ye kadar elden, mail ya da faks ile Şubemize iletilmesi gerekmektedir.