TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MAYIS EVDE KAL AYINDA ÖĞRENCİ VE YENİ MEZUN ÜYELERİMİZE YÖNELİK ONLİNE ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİK

MAYIS EVDE KAL AYINDA ÖĞRENCİ VE YENİ MEZUN ÜYELERİMİZE YÖNELİK ONLİNE ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.06.2020 Son Güncelleme: 05.06.2020

       TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin, TeamLink ve Zoom uygulamaları üzerinden, 2020 Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiği ‘`Gıda Mühendisliği Öğrencileri İle Mesleki Buluşmalar`` aşağıda sıralandığı gibidir. Mesleki buluşma etkinliklerimizde, sektörün farklı alanlarında tecrübeli olan meslektaşlarımız online platformda, öğrenci ve yeni mezun meslektaşlarımıza mesleki tecrübelerini aktarmaya devam ediyor. Bu buluşmalarda konuşmacı olarak yer alıp tecrübelerini paylaşan değerli konuklarımıza, gıda mühendisliği öğrencilerimize ve odamıza sunmuş olduğu katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

       2 Mayıs 2020 Cumartesi akşamı saat 21.00`da TeamLink üzerinden gerçekleşen online toplantıda, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Aycan ACET‘in moderatörlüğünde, Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi, A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Tam Çözüm Danışmanlık Şirketi Kurucusu/Sahibi Neriman KILIÇ ile "Gıda İşletmelerinde Denetim, İş Sağlığı ve Belgelendirme Faaliyetleri" konusunu değerlendirildi, öğrenci üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yönelttiği sorular yanıtlandırıldı.

       9 Mayıs 2020 Cumartesi akşamı saat 21.30`da, Zoom üzerinden online toplantıda, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Aycan ACET‘in moderatörlüğünde, Gıda Yüksek Mühendisi Figen YILMAZ ile "Unlu Mamuller Üretim ve Pastacılık Akademi Sektörü Faaliyetleri " konusu değerlendirildi, öğrenci üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yönelttiği sorular yanıtlandırıldı.

       16 Mayıs 2020 Cumartesi akşamı saat 21.30`da Zoom uygulamasında gerçekleşen toplantıda, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Aycan ACET‘in moderatörlüğünde, Gıda Yüksek Mühendisi Yasemin SEVİNÇ ile "Catering Sektöründe Gıda Mühendisliği " konusu değerlendirildi, öğrenci üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yönelttiği sorular yanıtlandırıldı.

       23 Mayıs 2020 Cumartesi akşamı saat 21:30`da Zoom üzerinden yapılan online toplantıda, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Aycan ACET‘in moderatörlüğünde, Mesleki Buluşmalarımızın yedincisi olan programın konuğu Gıda Yüksek Mühendisi Recep ÖZGÜL ile "Gıda İşletmelerinde/Tedarikçilerde Kalite Yönetimi" konusu değerlendirildi, öğrenci üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yönelttiği sorular yanıtlandırıldı.

       30 Mayıs 2020 Cumartesi akşamı saat 21.00`da, Zoom uygulamasından gerçekleşen yayında, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Aycan ACET‘in moderatörlüğünde, Mesleki Buluşmalarımızın sekizincisi olan programın konuğu Gıda Mühendisi Selçuk BİNİCİ ile "Catering İşletmelerinde Gıda Mühendisliği" konusu değerlendirildi, öğrenci üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yönelttiği sorular yanıtlandırıldı.

Okunma Sayısı: 179