TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTOR MENTİ SUNUMLARININ ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTOR MENTİ SUNUMLARININ ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 30.05.2016 Son Güncelleme: 30.05.2016

TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen 2. Dönem Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin  liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği sunumların üçüncüsü 4 farklı başlıkta 28 Mayıs 2016 tarihinde, Şubemizin Eğitim  Salonunda gerçekleştirildi.
             Mentorlerimizden Pınar ÇİNİBULAK ve mentileri İrem TURGUT ve Tuğba TOSKA ile birlikte ‘Gıda Ürünleri Satınalma Davranışında ve Ürün Güvenliği Açısından Ambalajın Rolü ve Önemi` konulu sunum yaptılar.
             Mentorlerimizden Sedat TOKTAŞ ve mentisi Zeliha YILMAZ ile birlikte Gıda Sanayiinde Arge ve Girişimcilik Alanında Devletin Kurumlarının Verdiği Destek  -Teşvikler` konulu sunum yaptılar.
             Mentorlerimizden Gürkan ANILIR ve mentileri Eda TAŞ ve Betül Nur ÖZTÜRK ile birlikte İstatistiksel Proses Kontrol Yöntemleri (Bir Sektöre Özgü Farklı Prosesler İçin Farklı İstatistiksel Yöntemler Örneklendirilebilir)` konulu sunum yaptılar.
             Mentorlerimizden Cahit DÜZDEMİR ve mentisi Çiğdem CİGERCİ ile birlikte Mevzuat Yorumlama (Türk Gıda Kodeksi Etiket Yönetmeliğinin Yorumlanması)` konulu sunum yaptılar.
            Sunumlar diğer Mentör- Menti grupları ve oda üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sunum sonrası Meslek Koçluğu projesi kapsamında Mentör ve Mentilerin süreç ile ilgili değerlendirmeleri alınmıştır.

 

Okunma Sayısı: 311