TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARISUNUMLARI DUYURUSU

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARISUNUMLARI DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 04.03.2016 Son Güncelleme: 04.03.2016


            TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin  liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren  Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği   sunumlar başlamıştır. Grup sunumlarının tüm üyelerimizle paylaşmanın  faydalı olacağını ümit ediyoruz.
             Yapılacak sunumların ayrıntıları aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla. 

  


SUNUM KONUSU



MENTÖR



MENTİ



Bir Gıda İşletmesinde Tedarikçi Yönetimi (sözleşme sonrası operasyonel yönetim)



Okşan  ALTAŞ



İrem KARADUMAN


Necla ALTINDAL



Catering Faaliyetinde Sıcak Zincir ve Soğuk Zincir Korunumunun Önemi, Sıcak ve soğuk zincirin korunmasında etkin olarak kullanılan yöntemler



Ayşe ALDEMİR



Berat BALİN SULTANSU


Handan ALKAN



Bir Gıda İşletmesinde Uyulması Gereken Hijyen Esasları (üretim-satış-personel-çevre vb)



Oğuzhan  SEMİZ



Ramazan ASLAN


 
Tarih  : 05 Mart 2016 Cumartesi
Saat    :
14.00
Yer     : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli / STANBUL
Tel: 0212 211 33 05 (Sunumlara dinleyici olarak katılmak isteyenlerin isim yazdırması gerekmektedir. )

Not: Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır.

 

Okunma Sayısı: 228