MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARISUNUMLARI DUYURUSU
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği sunumlar başlamıştır. Grup sunumlarının tüm üyelerimizle paylaşmanın faydalı olacağını ümit ediyoruz.
Yapılacak sunumların ayrıntıları aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla.
SUNUM KONUSU | MENTÖR | MENTİ |
Bir Gıda İşletmesinde Tedarikçi Yönetimi (sözleşme sonrası operasyonel yönetim) | Okşan ALTAŞ | İrem KARADUMAN Necla ALTINDAL |
Catering Faaliyetinde Sıcak Zincir ve Soğuk Zincir Korunumunun Önemi, Sıcak ve soğuk zincirin korunmasında etkin olarak kullanılan yöntemler | Ayşe ALDEMİR | Berat BALİN SULTANSU Handan ALKAN |
Bir Gıda İşletmesinde Uyulması Gereken Hijyen Esasları (üretim-satış-personel-çevre vb) | Oğuzhan SEMİZ | Ramazan ASLAN |
Tarih : 05 Mart 2016 Cumartesi
Saat : 14.00
Yer : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli / STANBUL
Tel: 0212 211 33 05 (Sunumlara dinleyici olarak katılmak isteyenlerin isim yazdırması gerekmektedir. )
Not: Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır.