TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARI SUNUMLARI DUYURUSU

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARI SUNUMLARI DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 01.04.2016 Son Güncelleme: 01.04.2016

TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği, grup sunumlarının tüm üyelerimizle paylaşmanın  faydalı olacağını ümit ediyoruz.
             Yapılacak sunumların ayrıntıları aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla.

 


 

                       SUNUM KONUSU



 

        MENTÖR



 

          MENTİ



    Gıda İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği


      Canan AYDIN


   
           Betül KARALTI

          Gökhan KÖKSAR


    Satış Performansının Ölçülmesinde Kullanılan Yöntemler

  


       Cem KÖYLÜOĞLU


   
             Gizem FIRAT

           Gözde ÇİMENDAĞ

             Enes ŞEKER


   Gıdalarda Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metotları



       Fatih TEKSÖZ


          
         
   Büşra AYDIN

             Serhat KILIÇ

  

Tarih  : 02 Nisan 2016 Cumartesi
Saat    :
16.00
Yer     : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli / STANBUL
Tel      : 0212 211 33 (Sunumlara dinleyici olarak katılmak isteyenlerin isim yazdırması gerekmektedir. )

 

Not: Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır. 

Okunma Sayısı: 298