TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARI SUNUMLARI DUYURUSU

MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ KAPSAMINDA MENTORLÜK GRUPLARI SUNUMLARI DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 25.05.2016 Son Güncelleme: 25.05.2016


            TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği, grup sunumlarının tüm üyelerimizle paylaşmanın  faydalı olacağını ümit ediyoruz.
             Yapılacak sunumların ayrıntıları aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla.

 

                                  
                              SUNUM KONUSU

 

        MENTÖR

 

 

          MENTİ

 

 

    Gıda Ürünleri Satınalma Davranışında Ve Ürün Güvenliği Açısından Ambalajın Rolü Ve Önemi

 

 

Pınar ÇİNİBULAK

 

 

 

    İrem TURGUT

    
Tuğba TOSKA

 

 

   Gıda Sanayiinde Arge Ve Girişimcilik Alanında Devletin Kurumlarının Verdiği Destek  -Teşvikler

 

 

    Sedat TOKTAŞ

 

 

            Zeliha YILMAZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     İstatistiksel Proses Kontrol Yöntemleri (Bir Sektöre Özgü Farklı Prosesler İçin Farklı İstatistiksel Yöntemler Örneklendirilebilir)

 

      Gürkan ANILIR

 

   Eda TAŞ

    Betül Nur ÖZTÜRK

 

 

Mevzuat Yorumlama (Türk Gıda Kodeksi Etiket Yönetmeliğinin Yorumlanması)

   
   Cahit DÜZDEMİR

 

   
  Çiğdem CİGERCİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarih  : 28 Mayıs 2016 Cumartesi
Saat    : 14.00 – 17.00
Yer     : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli / STANBUL
Tel      : 0212 211 33 (Sunumlara dinleyici olarak katılmak isteyenlerin isim yazdırması gerekmektedir. )
  

Not: Seminerimiz Kontejanla Sınırlıdır.  

Okunma Sayısı: 239