TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ODAMIZIN 12DÖNEM 1DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK

ODAMIZIN 12DÖNEM 1DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 06.06.2018 Son Güncelleme: 06.06.2018

Odamızın 12.Dönem 1.Danışma Kurulu Toplantısını, Genel Merkez ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte yaklaşık 60 kişinin katılımı ile 3 Haziran 2018 tarihinde Ankara‘da gerçekleştirdik.  

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu adına Sn. Zafer ŞENYURT, Sn. Celal Selçuk ESEN, Sn. Gonca ŞAHİN, Sn. Sema ALTAY BAHÇECİ, Sn. Hasan MORDENİZ, Sn. Berivan ATA, Sn. Zuhal KILAVUZ, Sn. Özgür KAYA, Sn. Yusuf KAPLAN ve Sn. Mahir HOROZOĞLU ile üyelerimizden Sn. Mukaddes ŞAMİLOĞLU, Sn. Ali BEYAZ ve Sn. Gülseren ÇOLAK‘ın katıldığı kurul toplantısı Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Zeki TAYDAŞ‘ın açılış konuşması ile başladı, gündemde yer alan konular hakkında konuşuldu, karşılıklı fikir alışverişinde ve ileriye dönük paylaşımlarda bulunuldu. 

Katılan tüm üyelerimizin aktif ve etkin bir katılım sağladığı Danışma Kurulu‘nda, ayrıca İstanbul Şube Başkanı Sn. Zafer ŞENYURT, 2. Başkanı Sn. Celal Selçuk ESEN, Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Hasan MORDENİZ ve oda üyemiz Sn. Mukaddes ŞAMİLOĞLU, kürsüde defaten söz alıp, Odamızın gelecekteki atması gereken adımlar hakkında öneriler vermiş ve önemli katkılarda bulunmuşlardır.

Okunma Sayısı: 314