TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 ONLİNE / HİJYENİK MÜHENDİSLİĞE GİRİŞ SEMİNER DUYURUSU

📢 ONLİNE / HİJYENİK MÜHENDİSLİĞE GİRİŞ SEMİNER DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 02.09.2024 Son Güncelleme: 02.09.2024

TMMOB GıdaMO İstanbul Şubesi olarak, 18 Eylül 2024 Çarşamba akşamı saat 20.00`da Microsoft Teams  uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz  "Hijyenik Mühendisliğe Giriş" seminerin konu başlıkları ve ayrıntılar aşağıda verilmiştir.

Katılımlarınızı bekleriz.

 

📌 Hijyenik Mühendisliğe Giriş Semineri Konu Başlıkları 

✔️ Hijyenik tasarım nedir?
✔️ Bir işletmede hijyenik tasarım neden önemlidir?
✔️
Hijyenik tasarım klavuzlar
✔️ Hijyenik Tasarımda 5 ana alan

✔️Hijyenik bina tasarımı
• İşletme yerleşim planı ve bariyerler
• Bina tasarımı, yapı malzeme seçimi
• Bina unsurları: duvarlar, zeminler, drenajlar, çatılar, pencereler, kapılar



🗣 Konuşmacı: Zühal BAŞARAN / Gıda Mühendisi, Kalite ve Gıda Güvenliği Danışmanı

👥 ModeratörSinem İNKAYA / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Eğitim Komisyonu Üyesi

 
📆 18 Eylül 2024 Çarşamba Akşamı

⏰ 20.00’da

📍 Microsoft Teams  Uygulaması

 
👉 Seminer katılım linki, kontenjan durumu ve başvuru sırasına göre, Google kayıt formuna yazacağınız mail adresine seminer tarihinden bir gün öncesi iletilecektir. 
   

👉 Kontenjan sınırımız vardır ve oda üyelerimiz önceliklidir. Seminere katılım için linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir. 

🎯 Google Katılım Formu Doldurmak İçin Tıklayınız






Okunma Sayısı: 293