TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 ONLİNE / MUTFAK HİJYENİ SEMİNER DUYURUSU

📢 ONLİNE /  MUTFAK HİJYENİ SEMİNER DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 02.09.2024 Son Güncelleme: 02.09.2024

TMMOB GıdaMO İstanbul Şubesi olarak, 10 Eylül  2024 Salı akşamı saat 20.00`da Microsoft Teams  uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz  "Mutfak Hijyeni" seminerin konu başlıkları ve ayrıntılar aşağıda verilmiştir.

Katılımlarınızı bekleriz.
 

📌 Mutfak Hijyeni Semineri Konu Başlıkları 

✔️ Mutfak Hijyeni Nedir?
✔️ Mutfakla ilgili alanlar nelerdir?
✔️ Hijyen nedir?
✔️ Temizlik nedir?
✔️ Kir nedir?
✔️  Kir türleri nelerdir?
✔️ Mutfakta en çok karşılaşılan kir türleri
✔️ Dezenfeksiyon nedir?
✔️ Temizlik ve dezenfeksiyon arasındaki fark?
✔️  Mutfak hijyeninin süreçleri
✔️  Mutfakta hijyen problemlerine en çok neden olan unsurlar?
✔️  Tüketicilerin hijyen beklentileri?
✔️ İşletmeler açısından mutfak hijyeninin önemi


🗣 Konuşmacı: Mustafa EMİRLİ / Saha Eğitim Müdürü

👥 Moderatör: Elif ÇULHACI / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Eğitim Komisyonu Üyesi

 
📆 10 Eylül 2024 Salı Akşamı

⏰ 20.00’da

📍 Microsoft Teams  Uygulaması

 
👉 Seminer katılım linki, kontenjan durumu ve başvuru sırasına göre, Google kayıt formuna yazacağınız mail adresine seminer tarihinden bir gün öncesi iletilecektir. 
  

 👉 Kontenjan sınırımız vardır ve oda üyelerimiz önceliklidir. Seminere katılım için linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir. 

🎯 Google Katılım Formu Doldurmak İçin Tıklayınız






Okunma Sayısı: 216