📢 ONLİNE / MUTFAK HİJYENİ SEMİNER DUYURUSU
TMMOB GıdaMO İstanbul Şubesi olarak, 10 Eylül 2024 Salı akşamı saat 20.00`da Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz "Mutfak Hijyeni" seminerin konu başlıkları ve ayrıntılar aşağıda verilmiştir.
Katılımlarınızı bekleriz.
📌 Mutfak Hijyeni Semineri Konu Başlıkları
✔️ Mutfak Hijyeni Nedir?✔️ Mutfakla ilgili alanlar nelerdir?
✔️ Hijyen nedir?
✔️ Temizlik nedir?
✔️ Kir nedir?
✔️ Kir türleri nelerdir?
✔️ Mutfakta en çok karşılaşılan kir türleri
✔️ Dezenfeksiyon nedir?
✔️ Temizlik ve dezenfeksiyon arasındaki fark?
✔️ Mutfak hijyeninin süreçleri
✔️ Mutfakta hijyen problemlerine en çok neden olan unsurlar?
✔️ Tüketicilerin hijyen beklentileri?
✔️ İşletmeler açısından mutfak hijyeninin önemi
🗣 Konuşmacı: Mustafa EMİRLİ / Saha Eğitim Müdürü
👥 Moderatör: Elif ÇULHACI / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Eğitim Komisyonu Üyesi
📆 10 Eylül 2024 Salı Akşamı
⏰ 20.00’da
📍 Microsoft Teams Uygulaması
👉 Seminer katılım linki, kontenjan durumu ve başvuru sırasına göre, Google kayıt formuna yazacağınız mail adresine seminer tarihinden bir gün öncesi iletilecektir.
👉 Kontenjan sınırımız vardır ve oda üyelerimiz önceliklidir. Seminere katılım için linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir.
🎯 Google Katılım Formu Doldurmak İçin Tıklayınız