TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ONLİNE UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ONLİNE UYGULAMALI HACCP EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 08.12.2020 Son Güncelleme: 08.12.2020

 TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak 05 Aralık 2020 Cumartesi günü Gıda Mühendisi Sn. Umut Gül YÜKSELEN ‘in eğitimcisi olduğu "Uygulamalı HACCP Eğitimi`ni  Zoom uygulaması üzerinden online olarak  gerçekleştirdik.

Eğitim süresince;
Tehlike kontrolü (Önceki revizyon ile fark analizi çalışması), Tehlike analizi için uygulanacak ön aşamalar (gıda endüstrüsinde karşılaşılan temel  tehlike ve önlem basamakları-workshop),  Tehlike analizi (tehlike analizi sınıf uygulaması), Kontrol tedbirinin/tedbirlerinin ve bunların kombinasyonlarının geçerli kılınması, Tehlike kontrol planı (HACCP/O-ÖGP planı) (HACCP örnek sınıf uygulaması),  ÖGP`leri ve tehlike kontrol planını belirten bilgilerin güncellenmesi 
 İzlemenin ve ölçümün kontrolü,  ÖGP`ler ve tehlike kontrol planı ile ilgili doğrulama, Doğrulama (Doğrulama planı sınıf uygulaması), Doğrulama faaliyetleri sonuçlarının analizi başlıkları üzerinde durulmuş ve eğitimin değerlendirmesiyle eğitim sona ermiştir.

            Emeklerinden dolayı eğitimcimiz Sn. Umut Gül YÜKSELEN`e ve katılımcılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

Okunma Sayısı: 223