PANEL: BAKLAGİL TARIMI VE BAKLİYATLARIN BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
2016 BAKLİYAT YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN
PANEL PROGRAMI
Tarih: 17.10.2016
Yer: Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonu
Saat: 13.30
MODERATÖR: İsmail UĞURAL
PANELİSTLER
· Prof. Dr. Hakan GEREN
· Prof. Dr. Sedef NEHİR EL
· Yrd. Doç. Dr. Melike Sakine YILMAZER
· Dr. Eylem TUGAY KARAGÜL
AÇILIŞ
· Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Reha KESKİNOĞLU`nun konuşması,
· Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ`nin konuşması,
· Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürü Ahmet GÜLDAL`ın konuşması.
1. OTURUM
· Baklagil Tohumculuğu – Dr. Eylem TUGAY KARAGÜL (Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü)
· Baklagil Yetiştiriciliği – Prof. Dr. Hakan GEREN (E.Ü. Ziraat Fak. Tarla Bitkileri Bölümü)
ARA: Çay-Kahve Arası ve Aşure İkramı
2. OTURUM
· Kuru Baklagillerin Beslenmedeki Yeri – Prof. Dr. Sedef NEHİR EL (E.Ü. Müh. Fak. Gıda Mühendisliği Bölümü)
· Bakliyatların Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi – Yrd. Doç. Dr. Melike Sakine YILMAZER (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü)
KAPANIŞ