TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

PANEL: BAKLAGİL TARIMI VE BAKLİYATLARIN BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

PANEL: BAKLAGİL TARIMI VE BAKLİYATLARIN BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
İZMİR
Yayına Giriş: 12.10.2016 Son Güncelleme: 12.10.2016

2016 BAKLİYAT YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN

PANEL PROGRAMI

 

Tarih: 17.10.2016

Yer: Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonu

Saat: 13.30

 

MODERATÖR: İsmail UĞURAL

 

PANELİSTLER

·         Prof. Dr. Hakan GEREN

·         Prof. Dr. Sedef NEHİR EL

·         Yrd. Doç. Dr. Melike Sakine YILMAZER

·         Dr. Eylem TUGAY KARAGÜL

 

AÇILIŞ

·         Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Reha KESKİNOĞLU`nun konuşması,

·         Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ`nin konuşması,

·         Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürü Ahmet GÜLDAL`ın konuşması.

 

1. OTURUM

·           Baklagil Tohumculuğu – Dr. Eylem TUGAY KARAGÜL (Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü)

·           Baklagil Yetiştiriciliği – Prof. Dr. Hakan GEREN (E.Ü. Ziraat Fak. Tarla Bitkileri Bölümü)

 

ARA: Çay-Kahve Arası ve Aşure İkramı

 

2. OTURUM

·        Kuru Baklagillerin Beslenmedeki Yeri – Prof. Dr. Sedef NEHİR EL (E.Ü. Müh. Fak. Gıda Mühendisliği Bölümü)

·         Bakliyatların Gastronomik Açıdan Değerlendirilmesi – Yrd. Doç. Dr. Melike Sakine YILMAZER (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü)

 

KAPANIŞ

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 325