TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

PROF DR HAMİT KÖKSEL ICC BİLİM KURULU BAŞKANI OLDU TEBRİK EDERİZ

PROF DR HAMİT KÖKSEL ICC BİLİM KURULU BAŞKANI OLDU TEBRİK EDERİZ
MERKEZ
Yayına Giriş: 30.12.2020 Son Güncelleme: 30.12.2020
Hububat alanında ülkemizin en önemli akademisyenlerinden biri olan, Odamızın çalışmalarına her zaman katkıda bulunan, Gıda Mühendisliği Kongrelerinin düzenleme kurullarında yer alan Prof. Dr. Hamit Köksel, Uluslararası Tahıl Bilimi ve Teknolojisi Birliği`nin (ICC) Bilim Kurulu Başkanlığı`na seçildi.

Uzun yıllar öğretim görevlisi olarak görev yaptığı Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü`nden bu yıl emekli olan Prof. Dr. Hamit Köksel, çalışma hayatına İstinye Üniversitesi`nde Beslenme ve Diyetetik Bölümü`nde Öğretim üyesi olarak devam etmekte aynı zamanda ulusal delege olarak ülkemizin ICC temsilciliğini de yürütmektedir.

ICC`de Seçilmiş Başkan ve Genel Başkan olarak görev yapmış, 2019 yılından bu yana aktif olarak Yönetim Kurulu Başkanlığını görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Hamit Köksel`e bilimsel başarıları ve birliğe katkıları nedeniyle bu yıl "Friedrich Schweitzer" madalyası verilmiştir.

Odamıza ve mesleğimize her daim emek ve katkı veren Hocamızı tebrik eder, bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını dileriz.

Okunma Sayısı: 453