TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

RESTORAN VE OKUL KANTİNİ ÇALIŞANLARINA İSTANBUL’DA GIDA GÜVENLİĞİ FARKINDALIĞI EĞİTİMLERİ VERİLDİ

RESTORAN VE OKUL KANTİNİ ÇALIŞANLARINA İSTANBUL’DA GIDA GÜVENLİĞİ FARKINDALIĞI EĞİTİMLERİ VERİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 10.09.2012 Son Güncelleme: 10.09.2012

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Marmara Şubesi Mecidiyeköy Hizmet Binasında 03-04 Eylül 2012 tarihlerinde Safe-Rest projesi çerçevesinde restoran ve okul kantini çalışanlarından oluşan 74 kişiye Gıda Güvenliği Eğitimleri verildi. Proje hakkında bilgi verildikten sonra eğitimciler Gıda Yüksek Mühendisi Neslihan DİKİCİ ve Prof. Dr. Aykut AYTAÇ tarafından katılımcılara; gıda güvenliğinin önemi, kapsamı, gıda güvenliğiyle ilgili tanımlar,  gıda zehirlenmesinin tanımı, nedenleri, gıda hijyen kuralları, gıdaların satın alınması, depolanması, işlenmesi, servis edilmesinde uyulması gereken kurallar anlatıldı. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

Okunma Sayısı: 649