TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ŞEKER FABRİKALARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİ EKSENİNDE GIDA EGEMENLİĞİ BAŞLIKLI ATÖLYE ÇALIŞMASINA KATILDIK

ŞEKER FABRİKALARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİ EKSENİNDE GIDA EGEMENLİĞİ BAŞLIKLI ATÖLYE ÇALIŞMASINA KATILDIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 23.05.2018 Son Güncelleme: 23.05.2018

         Kadıköy Kooperatifinin 13 Mayıs 2018 Pazar günü düzenlediği "Şeker Fabrikalarının Özelleştirilmesi Ekseninde Gıda Egemenliği" başlıklı atölye çalışmasına katıldık.

         Yerel üreticilerin, tüketicilerin, çiftçi derneklerinin, ziraat mühendislerinin, mahalli derneklerin ve ilgili daha pek çok farklı kesimlerden kişinin katıldığı çalışmada, konuyu farklı açılardan tartışarak, değerlendirmeler yaparak, bilgi alışverişinde bulunduk, zenginleştik, ileriye dönük ortak çalışmaların temellerini attık.

         İstanbul Şubemizin Yönetim Kurulundan Sn. Celal Selçuk ESEN ve Sn. Hasan MORDENİZ‘in katıldığı çalışmada, Hasan MORDENİZ ve etkinliğe konuşmacı olarak katılan Antalya Şubemizden Dr. Bülent ŞIK  Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ) üzerine bir de sunum yaptılar.

Okunma Sayısı: 304