TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

SEKTÖR SÖYLEŞİLERİBAL VE DİĞER ARI ÜRÜNLERİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SEKTÖR SÖYLEŞİLERİBAL VE DİĞER ARI ÜRÜNLERİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 25.06.2022 Son Güncelleme: 25.06.2022

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 20 Haziran ‘22 Pazartesi akşamı, moderatörlüğünü yönetim kurulu Yazman üyemiz Zuhal Kılavuz‘un yaptığı ve Dr. Emel Damarlı‘nın konuşmacı olduğu  "Bal ve Diğer Arı Ürünleri Hakkında Merak Edilenler" konulu söyleşimizi Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.


Gerçekleştirilen söyleşide; 
Balparmak Ar-Ge ve Kalite Direktörü / Dr. Emel DAMARLI Bal ve arıcılık ürünleri nelerdir? Gerçek bal nedir? Sahte balı nasıl anlayabiliriz? Bal üretim prosesine ait teknikler nelerdir? ve diğer arı ürünleri hakkında merak edilen konular konuşuldu. Katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı. 

Katkılarından dolayı,  Dr. Emel DAMARLI ‘ya ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederiz.   

 

Okunma Sayısı: 349