SEKTÖREL TECRÜBE SÖYLEŞİLERİ: UN VE UNLU MAMÜLLER
İstanbul Şubemizce, 20 Mart 2021 Cumartesi saat 17.00`da, Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek olan ‘‘Un ve Unlu Mamüller‘‘ temalı Sektörel Tecrübe Söyleşisine katılımlarınızı bekleriz.
Söyleşide üst başlıklar şu şekilde,
i. Unlu mamüllerin gıda sektöründeki yeri ve önemi
ii. Unlu mamüller de süreçlerin yönetimi
iii. Katılımcılardan gelen sorular
🧐 Eğitmen: Taylan AKGÜN / Gıda Mühendisi
Seminerimizde kontenjan sınırı vardır. Oda üyelerimiz önceliklidir. Seminere katılım için aşağıda bulunan linkteki katılım formunun doldurması gerekmektedir.
🎯 Seminer Katılım Formu için TIKLAYINIZ
Not: Seminere katılım için gerekli olan Zoom toplantı linki, kontenjan durumu ve başvuru sırasına göre, seminer haftasonu ise cuma günü mesai bitimine kadar, yukarıdaki google kayıt formuna yazdığınız mail adresine iletilecektir.