TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"SİRKE VE NAR EKŞİSİ"Nİ KONUŞTUK

"SİRKE VE NAR EKŞİSİ"Nİ KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 25.01.2024 Son Güncelleme: 25.01.2024
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Sirke ve Nar Ekşisi" idi. 24 Ocak 2024 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Carl Kühne Kemalpaşa Fabrikası Üretim Yöneticisi Can GÜRBÜZ'ün yaptığı etkinlikte, Carl Kühne Kemalpaşa Fabrika Direktörü Zeki UZUN, sirke ve nar eksişinin üretim, kalite, satış ve pazarlama süreçlerini, bu süreçlerde yaşanabilecek sorunları, farklı sirke türlerinin üretim ve kullanım detaylarını ve her iki üründe de karşılaşılabilecek taklit tağşiş sorunlarını, bunların denetim ve kontrol mekanizmalarını anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Zeki ve Can Beylere bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 234