TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

SÜRDÜRÜLEBİLİR 5 GIDA ZİRVESİNE KATILDIK

SÜRDÜRÜLEBİLİR 5 GIDA ZİRVESİNE KATILDIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 18.10.2019 Son Güncelleme: 18.10.2019

       TMMOB GıdaMO İstanbul Şubemizi temsilen, Yönetim Kurulumuzdan Başkan Zafer ŞENYURT, İkinci Başkan C.Selçuk ESEN, YK Üyesi Hasan MORDENİZ ve Şube Müdürü Osman Rıfat YILMAZ‘ın katıldığı Sürdürülebilir 5.Gıda Zirvesi, Tarım ve Orman Bakanı, Bakanlığın farklı birimlerindeki yetkilileri, iş dünyası, kamu, bilim dünyası, üniversitelerden ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.  

        Konuşmalarda ve Panellerde sağlıklı beslenme, gıda sanayiinin gelecek yolculuğu, sürdürülebilir kalkınma amaçları, küresel gıda sürdürülebilirlik endeksi, türk tarımında sürdürülebilirlik sorunları, gıda sanayiinde endürtri 4.0 gibi birbiri ile bağlantılı çeşitli konular konuşuldu. Tam gün süren konferans sırasında Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, çeşitli üniversitelerden akademisyenler, sektör temsilcileri ve firmaların yetkilileriyle GıdaMO ile ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ve işbirlikleri hakkında sohbet edildi. 

     Birçok meslektaşımızla da biraraya gelme fırsatı bulduğumuz zirvede, kendilerinden gelen öneri ve dilekler üzerine sohbet edilip, ileriye dönük çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Okunma Sayısı: 198