SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSI 2016`YA KATILIM SAĞLADIK
16 Ekim Dünya Gıda Günü Kapsamında, Sürdürülebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) işbirliği ile 18 Ekim 2016 Salı günü Swissotel`de 2.si düzenlenen "Sürdürülebilir Gıda Konferansı" gerçekleştirildi.
Konferansa; TMMOB Gıda Mühedisleri Odası İstanbul şubesi olarak Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sayın Özkan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Nuray GÜNGÖROĞLU, Sayın Sinan COŞKUN ve oda üyelerimiz katılım sağladılar.
Günümüzde gittikçe artan dünya nüfusuna sürdürülebilir, sağlıklı, güvenilir ve ulaşılabilir gıda hedefiyle sektörde farkındalık yaratmak, değişimi hızlandırmak amacıyla iş dünyası, kamu, bilim ve sivil toplum alanlarından lider ve uzmanları bir araya getirerek, sektörün sürdürülebilir üretim, tüketim ekseninde dönüşümü için bir bilgi paylaşım ve işbirliği ortamı Sunuldu.