SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSI 2017`YE KATILIM SAĞLADIK
Her geçen gün artan dünya nüfusuna sağlıklı, güvenilir ve ulaşılabilir gıda hedefi doğrultusunda sektörde farkındalık yaratmak ve gıda sistemlerinde sürdürülebilirlik dönüşümünü hızlandırmak amacıyla iş dünyası, kamu, bilim ve sivil toplum alanlarından ulusal ve uluslararası uzmanlar bu yıl 3. kez Sürdürülebilir Gıda Konferansı ile bir araya geldi.
16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla, Sürdürülebilirlik Akademisi ve TÜGİS işbirliği ile 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Fairmont Quasar Istanbul‘da üçüncüsü düzenlenen Sürdürülebilir Gıda Konferansına, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nuray GÜNGÖROĞLU, Sayın Refik ÇAKMAK ve 11.Dönem Onur Kurulu Üyesi Sayın Petek ATAMAN ve İstanbul Şube Komisyonlar Koordinatörü Sayın Sedat KURU ile oda üyelerimiz katılım sağladılar.