TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSINA KATILDIK

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSINA KATILDIK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 22.10.2018 Son Güncelleme: 22.10.2018

     İstanbul Şubemizi temsilen Yönetim Kurulumuzdan Sn. Zafer ŞENYURT, Sn. C. Selçuk ESEN, Sn. Onur AKBULUT, Sn. Hasan MORDENİZ ve Sn. Mahir HOROZOĞLU‘nun katıldığı etkinlik, yeni adıyla, Tarım ve Orman Bakanı, Bakanlığın farklı birimlerindeki yetkilileri, iş dünyası, kamu, bilim dünyası, üniversitelerden ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.  

     Konuşmalarda ve Panellerde dünyamızdaki nüfus artışı, iklim değişikliği, sürdürülebilir büyüme, kaynak verimliliği, sağlık, açlık ve göç gibi birbiri ile bağlantılı konulara ve sorunlara gıda sistemlerinin dönüşümü ile nasıl çözümler üretilebileceğini ve bu alandaki fırsatlara değinildiği ve tüm gün süren konferans sırasında Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, çeşitli üniversitelerden akademisyenler, sektör temsilcileri ve firmaların yetkilileriyle GıdaMO ile ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ve işbirlikleri hakkında sohbet edildi. 

     Çok sayıda meslektaşımızla da biraraya gelme fırsatı bulduğumuz konferansta, kendilerinden gelen öneri ve dilekler üzerine sohbet edip, ileriye dönük çalışmalar hakkında fikir alışverişinden bulunduk.

Okunma Sayısı: 204