TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

`TARİHİ GEÇMİŞ SUCUKLARIN YENİ ÜRÜNLERE KARIŞTIRILMASI` KONUSUNUN YAZILI BASINDAKİ YANKILARI

İSTANBUL
Yayına Giriş: 21.10.2013 Son Güncelleme: 21.10.2013

12.10.2013 tarihinde TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Sayın Sedat KURU`nun tarihi geçmiş sucukların yeni ürünlere karıştırılarak üretim yapıldığına dair çıkan haberlere ilişkin yapmış olduğu açıklamalara birçok gazetede geniş yer verilmiştir.

GIDA SAYFASI 

ONEDİO

TV5HABER

GLOBALHABER

SANSURSÜZHABER

PANTRONLARDÜNYASI

T24

HABER7

İNTERNETHABER

MEMURLAR.NET

HABERVAKTİM 

GIDAVİTRİNİ

TİMETURK

Okunma Sayısı: 485