TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRÜ DR DURALİ KOÇAK VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SELMAN AYAZ İLE GÖRÜŞTÜK

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRÜ DR DURALİ KOÇAK VE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SELMAN AYAZ İLE GÖRÜŞTÜK
MERKEZ
Yayına Giriş: 17.06.2022 Son Güncelleme: 17.06.2022

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Murat Şanlı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Esef Özat, Ferda Gençay ve Funda Uyar Özpınar, 17 Haziran 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Durali Koçak`ı makamında ziyaret etti.

Gıda ve Kontrol Genel Müdür yardımcısı Selman Ayaz`ın da hazır bulunduğu görüşmede Odamızın; gıda işletmelerinde çalışan Oda üyelerine düzenlediği "Çalıştırılması Zorunlu Personel Üyelik Belgesi (ÇZP)" belgesinin hem meslektaşlarımızın haklarının korunması hem de gıda güvenliğinin sağlanması açısından ne kadar gerekli ve önemli olduğu, yapılan denetimlerde ÇZP belgelerinin etkin şekilde sorgulanmasının gıda güvenliğinin sağlanması ve halk sağlığının korunması açısından ne kadar büyük önem arz ettiği belirtildi.

Yapılan görüşmede, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak mesleğimizi ve meslektaşlarımızı ilgilendiren her konuda ve yapılacak mevzuat çalışmalarında katkı koymaya ve işbirliklerine her zaman açık olduğumuz aktarılmıştır.

Okunma Sayısı: 378