TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

TECRÜBE AKTARIMI TOPLANTILARI2 GASTRONOMİ ALANINDA GIDA MÜHENDİSLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

TECRÜBE AKTARIMI TOPLANTILARI2 GASTRONOMİ ALANINDA GIDA MÜHENDİSLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 11.03.2019 Son Güncelleme: 11.03.2019

 9 Mart 2019 tarihinde, Gıda Mühendisi Dr. Başak SUNGUR, Odamızın Eğitim Merkezi‘nde; Tecrübe Aktarımı Toplantıları kapsamında düzenlenen "Gastronomi Alanında Gıda Mühendislerinin Yeri ve Önemi" konulu bir seminer vererek, meslektaşlarımızla mesleki bilgisini ve tecrübelerini paylaştı. Oldukça verimli geçen seminer sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Okunma Sayısı: 355